Twinmotion

Programska oprema za 3D upodobitve

S programom za vizualiziranje in animacijo Twinmotion lahko svoj BIM ali CAD model spremenite v prepričljivo foto-realistično upodobitev, hitreje in enostavneje, kot ste si kadarkoli predstavljali. Poganja ga zmogljivi Unreal Engine, nova verzija pa podpira tudi Mac OS, izdelavo 3D videa, podpora za Oculus Rift - virtualno resničnost in še mnogo drugega.

Ogled primera 3D video predstavitve

NEPRIMERLJIVA KAKOVOST V REALNEM ČASU | Pregledujte in urejajte svoj model v realnem času in v visoki kakovosti. Twinmotion vsebuje realistično fizikalno osvetlitev in sence in vključuje več kot 600 visoko kakovostnih materialov, ki se odzivajo na okolje. Tako boste enostavno dobili izgled, ki ga potrebujete. 

ENOSTAVEN ZA UČENJE IN UPORABO | Preprost in intuitiven uporabniški vmesnik omogoča uporabnikom programa Twinmotion resnično enostavno učenje in uporabo, ne glede na velikost in kompleksnost vašega projekta ali dosedanjih izkušenj z vizualizacijami. Z metodo povleci in spusti dodelite luči, materiale in lastnosti okolice: lokacija, letni čas, vreme in dnevna svetloba, pa tudi velikost dreves lahko uravnavate s preprostim drsnikom. 

EN PROJEKT, RAZLIČNI KONČNI PRODUKTI | Iz istega projekta in scene lahko ustvarite preproste slike, panorame, standardne in 360-stopinjske video posnetke. Twinmotion podpira tudi vsa najpogosteje uporabljena VR očala, ki vas v nekaj sekundah popeljejo iz BIM-a v navidezno resničnost.

twinmotion 03

KOMPATIBILNOST Z RAZLIČNIMI PLATFORMAMI | Twinmotion deluje tako na Windows operacijskem sistemu kot tudi na macOS in je kompatibilen z vsemi BIM programi. Omogoča neposredno sinhronizacijo s programi ARCHICAD, Revit, SketchUp Pro in Rhino. Uvozite pa lahko elemente iz skoraj vseh programov za 3D modeliranje preko formatov FBX, C4D in OBJ. 

POŽIVITE VAŠO PREDSTAVITEV S PAMETNIMI ELEMENTI | Twinmotionova knjižnjica ne vsebuje le statičnih elementnov, vašemu modelu lahko dodate ambientalne zvoke, realistične osebe z različnimi animacijami, živali in rastline v visoki resoluciji, ki se premikajo v vetru. 

IN MNOGO VEČ | Svoj projekt lahko postavite na realno geografsko lokacijo in naložite realno okolico iz OpenStreetMap. Vizualizirate lahko konstrukcijske faze projekta. Z nekaj kliki narišete pot, po kateri se sprehajajo pešci ali vozijo različna vozila. 

PRENESITE BREZPLAČNO 14-DNEVNO PREIZKUSNO RAZLIČICO!

twinmotion 02

Povezave

ELITECAD Architecture

E

Povezava do predstavitvene strani programa za arhitekturno projektiranje.

ELITECAD Terrain

T

Povezava do predstavitvene strani modula za modeliranje terena.

ELITECAD Kanalizacija

K

Povezava do predstavitvene strani modula za načrtovanje kanalizacijskih omrežij.

ELITECAD Krivulja vleka

x

Povezava do predstavitvene strani modula za načrtovanje krivulje vleke vozil v prometu.

IZOBRAŽEVANJE

I

Povezava do ponudbe izobraževanj in uporabnih vsebin.


NAROČILO

    Ime (obvezno)

    Vaša ePošta (obvezno)

    Sporočilo

    Naročam
    Brezplačna predstavitev