DIGITALIZACIJA

shutterstock_746625394 – kopija pomanjšana

Digitalizacija grajenega prostora

Proizvajalci gradbenih, strojnih in elektro materialov za potrebe gradnje stavb ter gradbeno - inženirskih objektov se vse pogosteje soočajo z izzivom digitalizacije svojih izdelkov. Pritiski projektantov, ki uporabljajo BiM metodologijo dela so jih vzpodbudili k izdelavi njihovih produktov v digitalni obliki s podatki za različne CAD | BIM platforme. 3D modeli izdelkov, obogateni z ustreznimi informacijami in inteligenco, izboljšujejo usklajevanje pri načrtovanju in pomagajo pri odkrivanju ter preprečevanju nepredvidenih stroškov.

V podjetju iPROSTOR se v sodelovanju z Nemškim podjetjem KiM GmbH KiM intenzivno ukvarjamo z razvojem BiM metodologije dela. Proizvajalcem gradbenih elementov nudimo programsko opremo in storitve za razvoj BiM gradbenih, strojnih in elektro objektov, ki se uporabljajo v gradbeništvu.

DIGITALNI
KATALOG

CAD | BiM katalogi niso le dragocena podpora projektantom in kupcem, so tudi izjemno močno marketinško orodje.

DIGITALNI KONFIGURATOR

S konfiguratorjem je mogoče natančno sestaviti veliko število različnih sestavnih delov proizvodov in jih prikazati v vseh njihovih možnih kombinacijah.

BiM
BLOKI

Natančni 3D modeli, obogateni z ustreznimi informacijami in inteligenco, ki izboljšujejo usklajevanje pri načrtovanju ...