BricsCAD

CAD / BIM
gospodarna izbira tistih, ki gradijo prihodnost!

 • 2D risanje
 • 3D modeliranje
 • BIM za arhitekte, inženirje in izvajalce
 • BircsCAD Mechanical za strojne inženirje

BricsCAD je zelo zmogljiva CAD platforma, namenjena 2D in 3D računalniškemu projektiranju. Verzija BricsCAD BIM pa podpira tudi projektiranje po BIM metodologiji. 

Za zapisovanje uporablja .dwg format, zaradi česar je povsem združljiv z AudoCAD-om, pa tudi sicer poskuša v določeni meri posnemati ta najbolj razširjen CAD program, zato bo prehod na BricsCAD za marsikoga hiter in enostaven. Več o primerjavi BricsCAD - AutoCAD si lahko preberete na povezavi. 

bricBIM1

BricsCAD Lite

Ugoden 2D CAD program, popolnoma združljiv z AutoCAD-om. Enostavno prenesite vse svoje predloge, knjižnjice in nastavitve, ki ste jih uporabljlali v AutoCAD-u. BricsCAD je stabilen in učinkovit CAD, ki ponuja edinstvena orodja za učinkovitejše delo.

590 €

BricsCAD Pro

CAD programska oprema za 2D risanje, 3D modeliranje in aplikacije drugih proizvajalcev. Parametrični bloki, ki so lahko 2D ali 3D, pospešijo delo pri ponavljajočih se opravilih. BricsCAD omogoča tudi vizualizacijo oblaka točk in ponuja orodja za nizke gradnje.

1265 €

BricsCAD BIM

En delovni postopek za BIM načrtovanje, gradbeno dokumentacijo in izdelavo gradbenih elementov. Intuitivno modeliranje omogoča izdelavo idejnega modela, orodja umetne inteligence za samodejno pretvorbo pa povečujete LOD modela.

1890 €

 

Zakaj BRICSCAD? 

Oglejte si pričevanja uspešnih uporabnikov BricsCAD-a!

NAROČILO

  Ime (obvezno)

  Vaša ePošta (obvezno)

  Sporočilo

  Naročam
  Brezplačna predstavitev