Plannerly

BIM platforma
za projektno vodenje

sodoben, intuitiven pristop, strma krivulja učenja, interoperabilnost, validacija, sledljivost ..., Plannerly je točno to, kar ste iskali za uspešno vodenje projektov po BIM metodologiji dela, skladno z mednarodnimi in lokalnimi standardi.

Vse več investitorjev se zaradi stroškovne učinkovitosti [ čas, finance, kadri, upravljanje, vplivi na okolje, družbeni vplivi itd. ] odloča da investicijo v gradnjo izvedejo s pomočjo metodologije dela BIM. Pri tem pa se srečujejo s pomanjkanjem znanja, orodij in izkušenih kadrov za uspešno planiranje, začetek, izvedbo in upravljanje investicije.

Številni investitorji in njihovi pooblaščenci v poplavi informacij dostikrat ne vedo kako pravilno in skladno standardi pristopiti k investiciji. Spletna aplikacija Plannerly pa omogoča hitro pripravo vse potrebne dokumentacije skladno z mednarodnimi in številnimi lokalnimi standardi [ tudi SIST ], vnos BIM gradnikov za izvedbo, njihovo povezovanje z izvajalci, časovno planiranje, sledenje izvajanju pogodbenih vsebin ... skratka, Plannerly je vse kar potrebujete za uspešno BIM projektno vodenje, intuitivno, preprosto inteligentno in cenovno upravičljivo orodje za BIM projektne vodje!  

Plannerly je oboje, orodje in proces! Je kot vodnik, ki skozi faze projekta dodaja našemu BIM teamu vrednost in prednost pred konkurenco!

Hvala Plannerly!
Chris, BIM Manager

PLANIRANJE

Preprosto BIM izvedbeno planiranje [BEP].

VSEBINA

Vizualni BIM gradniki za lažjo predstavo.

POGODBE

Varna eVerifikacija BIM pogodb in dokumentov.

ČASOVNICE

Časovnice, ki povezujejo BIM team.

SLEDENJE

Prenehajte z začetki in začnite z zaključki.

VALIDACIJA

Povezovanje BIM gradnikov in nalog.

NAROČILO
promocijske kode za popust

  Ime (obvezno)

  Vaša ePošta (obvezno)

  Sporočilo

  Naročam
  Brezplačna predstavitev

  zbirkA video predstavitev dobrih praks!

  I-am-a-BIM-Management

  Video predstavitve dobrih praks na temo:

  • BIM standardi
  • BIM upravljanje
  • BIM Execution Planning
  • BIM pogodbena razmerja
  • BIM vitalnost
  • BIM validacija
  • BIM vitalnost za investitorje
  • BIM skladnost

  Za ogled kliknite na sliko na levi!