Lumion

 

Lumion - programska oprema za 3D upodobitve

 

Dobra predstavitev je eden najboljših načinov za to, da prepričate vaše naročnike! Zahvaljujoč Lumionu lahko zdaj hitro in enostavno sami ustvarjate kakovostne 3D-poglede in videoposnetke. Oblikovalci po vsem svetu uporabljajo Lumion kot rešitev za hitro pridobivanje impresivnih slik in videoposnetkov! Lumion je znan po svojem preprostem delovanju in hitrem upodabljanju. Uporablja ga kar 61 od 100 najboljših arhitekturnih podjetij!

Primeri vizualizacij - Lumion

lumion-sketch

 

Elegantna programska oprema za arhitektE

Lumion je programska oprema za vizualizacijo, ustvarjena za arhitekte. Popolnoma se prilega obstoječemu načinu dela in vam omogoča hitro pretvorbo vaših 3d modelov v video, sliko ali spletno 360 predstavitev! Svoje modele lahko naredite bolj realistične z dodajanjem okolja, materialov, osvetlitve, predmetov, zelenja in neustavljivih učinkov. Lumion je enostavno obvladati in uporabljati, zato ustvarjanje impresivnih vizualizacij ni več rezervirano samo za 3D strokovnjake. Lumion vam omogoča, da porabite več časa za izpopolnjevanje svojega projekta in komunikacijo s strankami ter manj časa za pripravo in obdelavo vizualizacije. Brezšivna interoperabilnost z vsemi CAD paketi zagotavlja storitve za hitro oblikovanje in spremembe modelov. Hitro upodabljanje vam omogoča hitro prikazovanje strank svojim projektom.

lumion1

 

RENDERIRAJTE SAMI | Vsakdo lahko ustvari filme in slike brez posebnega izobraževanja. Lumion je funkcionalno orodje za ustvarjanje čudovitih 3D upodobitev! Za njihovo ustvarjanje ne potrebujete več zunanjih sodelavcev. S tem prihranite čas in denar. Vse, kar potrebujete, je 3D model, Lumion pa bo poskrbel za ostalo. Z Lumionom na enostaven način nadomestite dolgoletne izkušnje z računalniškimi in grafičnimi strokovnjaki. Lumion je združljiv z vsemi aplikacijami za 3D oblikovanje, kot so Allplan, SketckUp, Archicad in Revit.

HITRI REZULTATI | Z Lumionom lahko izdelujete upodobitve v realnem času, vse je zasnovano tako, da vam prihrani čas. To pomeni, da lahko v nekaj minutah nastavite vizualizacijo in hitro spremenite izgled. Končni rezultati so prikazani s tehnologijo GPU grafične kartice računalnika. To zagotavlja, da se filmi prikažejo v mnogo krajšem času kot pri drugih programskih rešitvah.

VELIKA KNJIŽNICA PREDMETOV IN ELEMENTOV OKOLICE | Končno upodabljanje je le ena od stvari, ki jih potrebujete za ustvarjanje kakovostnih vizualizacij. Za ustvarjanje čudovitih prezentacij potrebujete tudi lepo nebo, vodo, travo, materiale, rastline, ljudi, drevesa in številne druge predmete. Vse to je popolnoma integrirano v program, tako da lahko takoj dodate vse zgoraj naštete predmete in drugo vsebino ter tako dodate svojim vizualizacijam življenje.

NAREDITE NEKAJ NOVEGA, ŠE NEVIDENEGA | Do sedaj so se pri vizualizacijah pojavljale številne omejitve. Upodabljanje traja dolgo, programska oprema pa je skoraj vedno zelo zapletena. Lumion stvari popolnoma obrne na glavo in nudi orodja, ki jih lahko uporablja vsak. Izobraževanje ni potrebno, rezultati so vidni skoraj takoj, kar odpira vrata novim načinom poslovanja, povezanim z izkoriščanjem priložnosti, ki jih ponuja vizualizacija. Videoposnetek lahko na primer prilagodite v realnem času ali dodate učinke z enim samim klikom miške, ki vašemu delu takoj doda konceptualni ali umetniški videz.

OBVLADAJTE VEČJI PROSTOR | Veliko programske opreme ima težave z velikimi modeli ali velikimi območji. Z edinstveno tehnologijo je Lumion primeren tudi za vizualizacijo pokrajine. Brez napora lahko obdelujete velike površine in dodate dobesedno več deset tisoč dreves, rastlin ali zgradb. Povratne informacije uporabnikov so, da je Lumion trenutno edina programska oprema, ki omogoča enostavno urejanje in prikazovanje tako velikih površin.

PRENESITE BREZPLAČNO 14-DNEVNO PREIZKUSNO VERZIJO!

Povezave

Allplan Architecture |

A

Povezava do predstavitvene strani programa za arhitekturno projektiranje.

Allplan Terrain |

T

Povezava do predstavitvene strani programa za načrtovanje krajinske arhitekture in urbanistično načrtovanje.

 

IZOBRAŽEVANJE|

I

Povezava do ponudbe izobraževanj in uporabnih vsebin.


NAROČILO

Ime (obvezno)

Vaša ePošta (obvezno)

Sporočilo

Naročam
Brezplačna predstavitev