ALLPLAN Inženirstvo

Allplan ENGINEERING

BIM rešitev za gradbene inženirje, ki načrtujejo zgradbe od idejne zasnove do končnih načrtov za izvedbo. Izdelava modela je hitra, armatura pa izdelana do detajlov.

 • učinkovit model zgradbe in model armature
 • profesionalne risbe in vizualizacije
 • natančni popisi količin

 

Allplan je vrhunski BIM program za gradbene inženirje, ki ga že 25 let prevajamo v slovenski jezik. V pomoč pri delu so vam tudi številni pomočniki, 2D in 3D bloki, video vadnice in literatura. Našim strankam je na voljo tudi strokovna tehnična podpora preko telefona, elektronske pošte ali povezave preko računalnika. Na voljo smo vam kadarkoli in vedno se bomo potrudili, da vam pomagamo v najkrajšem možnem času!

Allplan Engineering nudi gradbenim inženirjem vsa potrebna orodja za izdelavo modela zgradbe in hitro ter natančno polaganje armature. Allplan lahko uporabljate na tradicionalen 2D način, kot napredno 3D orodje ali sočasno izkoriščate prednosti obeh načinov. Ko dodamo še pregovorno nemško odlično organizacijo, nam Allplan nudi optimalno podporo BIM metodi dela, ki prinaša neprimerljive prihranke časa in denarja v primerjavi s klasičnim načinom projektiranja.

V podjetju iPROSTOR gradbenim inženirjem nudimo program za konstruiranje Allplan Engineering in program za statične analize Frilo Static. Programa se medsebojno odlično dopolnjujeta, saj Frilo deluje kot vtičnik za Allplan, kar predstavlja popolno orodje za delovno mesto gradbenega inženirja. 

BIM podprto
projektiranje

Allplan omogoča virtualno gradnjo objekta s pregledom nad napakami in konflikti v zgodnji fazi projektiranja v izogib zamudam in stroškom med gradnjo.

nemoten proces načrtovanja

Allplan podpira celoten proces projektiranja, od začetne skice do izvedbenih načrtov z detajli in popisi količin, vse to na eni platformi.

CAD in statične
analize

Statične modele in analize lahko izmenjujete s programi za statične izračune, kot so Frilo Statik, SCIA Engineer in drugimi programi, namenjenimi statičnemu izračunu.

različna področja
uporabe

Allplan je primeren za vse vrste projektov, od majhnih do najbolj kompleksnih, tako za visoke kot tudi za nizke gradnje.

neomejena
kreativnost

Parasolidov modelirnik za popolno svobodo pri ustvarjanju kompleksnih oblik ob manjši porabi sistemskega pomnilnika.

nemotena izmenjava podatkov

Za zanesljivo sodelovanje z drugimi projektanti Allplan omogoča kvalitetno izmenjavo podatkov z vsemi konvencionalnimi formati datotek.

Natančnost do načrtov za izvedbo

Vsi načrti izvirajo iz BIM modela in so zato vedno usklajeni in ažurni. Dodatno natančnost pri kreiranju načrtov omogočajo odlična orodja za pripravo risbe, rezultat pa so vrhunski načrti.

optimizirano
sodelovanje

Z Allplanom lahko sodelujete na projektu znotraj biroja ali na različnih lokacijah. Skupaj z oblačnima platformama Bimplus in Allplan Share lahko koordinirate projekte med različnimi strokami.

Pospešena produktivnost

Moderen in intuitiven uporabniški vmesnik omogoča delo glede na vloge in naloge, kar pospeši učenje in poveča produktivnost.

 

Sedem arhitekturnih in inženirskih birojev v različnih evropskih državah, z različnimi projekti, drugačnimi načini dela in enim samim vprašanje - 

Zakaj ALLPLAN? 

Oglejte si pričevanja uspešnih evropskih arhitektov in inženirjev!

Povezave

Allplan Terrain |

T

Povezava do predstavitvene strani programa za načrtovanje krajinske arhitekture in urbanistično načrtovanje.

Allplan Kanal |

K

Povezava do predstavitvene strani programa za načrtovanje kanalizacijskih sistemov.

3D kotiranje |

3D

Povezava do predstavitvene strani vtičnika za 3D kotiranje.

 

IZOBRAŽEVANJE|

I

Povezava do ponudbe izobraževanj in uporabnih vsebin.

Packshot_upright_left_ARCH_Band

NAROČILO

  Ime (obvezno)

  Vaša ePošta (obvezno)

  Sporočilo

  Naročam
  Brezplačna predstavitev