BiM+

Osrednja OPEN BiM platforma za vaše gradbene projekte,

 

ki nudi vsa potrebna orodja za časovno in stroškovno učinkovito projektiranje. Omogoča združevanje modelov posameznih projektantov, njihovo upodobitev, 3D pregled ter natančen nadzor napak do katerih prihaja pri izmenjavi podatkov med arhitekti, inženirji, izvajalci, BiM managerji in investitorji.

solutions-hexagon-01

POVEZOVANJE

Projektanti na različnih področjih lahko uporabljajo obstoječo programsko opremo iz katere neposredno ali v obliki IFC prenesejo model v skupni projekt in ga združijo z modeli ostalih projektantov.

 

PREGLED
solutions-hexagon-02

Arhitekturna, statična, inštalacijska, prostorska ali katera koli druga prostorska geometrija je vedno na voljo v poljubnih pogledih, prerezih ...., ne glede na to ali se nahajate v biroju, na gradbišču ali pa dogajanje spremljate na dopustu.

 

3D NADZOR

solutions-hexagon-03bim+ spletna storitev omogoča samodejno zaznavanje kolizije med posameznimi modeli (collision detection tool). Modelom ali posameznim elementom modela je mogoče preprosto dodajati informacije kot npr. fotografije, dokumente, opozorila, opise problemov, predloge popravkov ...

 

solutions-hexagon-04KOORDINACIJA PROJEKTA

Vgrajena kontrola napak in informacij omogoča natančen nadzor projekta. Vse informacije se promptno posodabljajo in nobena podrobnost ne more uiti funkcijam kot npr. sledenje napredovanja, nadzor sprememb, odpravljanje problemov, nadzor kolizije, zasebna obvestila, opravila ...

 

HITRA VIDEO VADNICA:

NAROČILO

Ime (obvezno)

Vaša ePošta (obvezno)

Sporočilo

Naročam
Brezplačna predstavitev