Preizkusni tečaj

IZOBRAŽEVANJE

Uporabnikom programske opreme, ki jo tržimo, nudimo vso potrebno pomoč za hiter začetek in čim boljši izkoristek. Tečaje izvajamo v skladu s priporočili proizvajalcev, možen pa je tudi dogovor za izobraževanje po posebnem programu ali na konkretnem projektu.

 


V kolikor razmišljate o prehodu v BiM metodologijo dela in imate številna vprašanja, pomisleke, dvome ..., ste vljudno vabljeni na predstavitveno izobraževanje, na katerem se boste lahko sami prepričali o učinkovitosti projektiranja s programom ALLPLAN Engineering. [Klik]

VSEBINA iZOBRAŽEVANJA
Preko že pripravljenega modela vam bom predstavil najmočnejša orodja, ki jih Allplan ponuja, na področju izdelave objekta in izdelave armaturnih načrtov v BIM okolju. Spoznali bomo, kako na hitro poarmirati talno in medetažno ploščo, ekspresno poarmirati AB pilot in nosilec spremenljive višine. Ter mnogo več!

iZOBRAŽEVANJE VODI
Tomaž MAYER u.d.i.g.

TERMIN IN KRAJ
Termin: četrtek, 15. oktober 2020 od 14.00 do 19.00.
Kraj: Razvojni center Zagorje, Podvine 36

KOTIZACIJA
Udeležba je brezplačna!

KOMU JE iZOBRAŽEVANJE NAMENJENO
Vsem, ki se spogledujejo z vstopom v BiM metodologijo dela ali iščejo zmogljivejša orodja ter podporo.

OPOMBE
Udeležencem so na voljo računalniki v učilnici, lahko pa uporabljajo lastne in vadbene primere obdelujejo tudi izven delavnice.

 

PRIJAVA:

Ime (obvezno)

Priimek (obvezno)

Telefon (obvezno)

Vaša ePošta (obvezno)

Izobraževanje (obvezno)

Skupina:

Izobraževanje:

Vpišite seznam oseb [v kolikor se bo delavnice udeležilo več oseb iz vašega podjetja] in vrsto hrane za posamezno osebo [vse, vegetarjanska ali veganska].