NAKUP

POŠTENA PONUDBA ZA NALOŽBO V VAŠO PRIHODNOST!

Možnost najema programske in strojne opreme na GRENKE leasing!

Posebne akcijske ponudbe!

 

V našem podjetju se trudimo skupaj s strankami poiskati optimalno rešitev za njihove potrebe in zahteve, brez nepotrebnih funkcij in stroškov. V kolikor razmišljate o uvedbi sodobnih projektantskih orodij in uvajanju BIM metodologije dela v vaše podjetje, smo vam z veseljem na voljo za pomoč pri definiranju zahtev in izdelavi ocene vrednosti investicije.

Glede na lastne izkušnje in izkušnje številnih strank smo trdno prepričani, da je podatek o ceni manj pomemben dejavnik pri prehodu v BIM metodologijo dela, zato vas pred pogovorom o ceni raje najprej povabimo na osebno predstavitev programske opreme (lahko tudi na vašem sedežu) ali na strokovne dogodke, katere redno organiziramo.

Veselimo se srečanja z vami in obljubimo, da se bomo za vas "pošteno" potrudili!

Strankam nudimo tudi možnost najema programske in strojne opreme na GRENKE leasing. V primeru zanimanja vam lahko pripravimo informativni izračun najema. V kolikor bo izračun za vas sprejemljiv, bo najemodajalec brez posredovanja dodatne dokumentacije z vaše strani v 24-tih urah ocenil vašo sposobnost za odobritev in vas obvestil o njihovi odločitvi!

 

POSEBNA AKCIJSKA PONUDBA:

FRILO Migration in Migration PRO: ponudba za lastnike konkurenčne programske opreme! Več informacij

  Povpraševanje

  Ime (obvezno)

  Priimek (obvezno)

  Naslov

  ePošta (obvezno)

  Zanima me

  [/span3]