NAKUP

POŠTENA PONUDBA ZA NALOŽBO V VAŠO PRIHODNOST!

V našem podjetju se trudimo skupaj s strankami poiskati optimalno rešitev za njihove potrebe in zahteve, brez nepotrebnih funkcij in stroškov. V kolikor razmišljate o uvedbi sodobnih projektantskih orodij in uvajanju BIM metodologije dela v vaše podjetje, smo vam z veseljem na voljo za pomoč pri definiranju zahtev in izdelavi ocene vrednosti investicije.

Glede na lastne izkušnje in izkušnje številnih strank smo trdno prepričani, da je podatek o ceni manj pomemben dejavnik pri prehodu v BIM metodologijo dela, zato vas pred pogovorom o ceni raje najprej povabimo na osebno predstavitev programske opreme (lahko tudi na vašem sedežu) ali na strokovne dogodke, ki jih redno organiziramo.

Veselimo se srečanja z vami in obljubimo, da se bomo za vas "pošteno" potrudili!

GL-Logo

Strankam nudimo tudi možnost najema programske in strojne opreme na GRENKE leasing. V primeru zanimanja vam lahko pripravimo informativni izračun najema. V kolikor bo izračun za vas sprejemljiv, bo najemodajalec brez posredovanja dodatne dokumentacije z vaše strani v 24-tih urah ocenil vašo sposobnost za odobritev in vas obvestil o njihovi odločitvi!

POSEBNA AKCIJSKA PONUDBA do konca septembra:

Nakup nove licence ali nadgradnje izven paketov StartUp in Migration: Brezplačen prehod na novo verzijo + doadatne ugodnosti v primeru podpisa pogodbe o vzdrževanju.

StartUp: ponudba za mlade arhitekte | inženirje, ki so študij končali pred največ enim letom in mlada podjetja, ki so bila ustanovljena pred največ enim letom, v kateri vam priznamo 30% popust.
Obvezen podpis pogodbe o vzdrževanju [ViP] | 24 mesecev!

Migration: ponudba za lastnike 2D|3D CAD programske opreme v kateri vam priznamo 30% popust.
Obvezen podpis pogodbe o vzdrževanju [ViP] | 12 mesecev!

Povpraševanje

Ime (obvezno)

Priimek (obvezno)

Naslov

ePošta (obvezno)

Zanima me