DIJAKI | ŠTUDENTI | MLADI ARHITEKTI – INŽENIRJI

Študentom, profesorjem in Allplan trenerjem na izobraževalnih ustanovah je na voljo posebno spletno mesto Allplan CAMPUS, kjer lahko pridobite in registrirate popolnoma brezplačno verzijo Allplan-a, sodelujete v mednarodnem forumu, uporabljate številne video in tekstualne vadnice za hiter začetek ...

likeapro

START LIKE A PRO! - VIDEO -

Poleg brezplačne programske opreme v podjetju iPROSTOR bodočim arhitektom in inženirjem nudimo tudi pomoč v obliki brezplačnih tečajev, ki jih vodijo usposobljeni trenerji iz vrst študentov. Pridobivanje znanja s pomočjo vrstnikov je sproščeno, zabavno in hitro.

START LIKE A PRO je slogan mladih ALLPLAN trenerjev! Se jim želite pridružiti? PrePROsto izpolnite prijavo na tečaj in vstopite v prihodnost kot PRO!

MLADI ARHITEKTI | INŽENIRJI, ki ste se podali na samostojno podjetniško pot ali iščete zaposlitev, lahko izkoristite ugodnosti posebnega programa "Business StartUp", katerega je podjetje ALLPLAN GmbH pripravilo kot pomoč za lažji začetek poslovne poti ali prednost pri iskanju zaposlitve, saj lahko ugodnost programa izkoristi tudi vaš delodajalec. Za več informacij smo vam z veseljem na voljo!

Zahtevek za študentsko licenco

Ime (obvezno)

Priimek (obvezno)

Telefon (obvezno)

Vaša ePošta (obvezno)

Vpišite tip [arhitektura, inženirstvo, FRILO...]